Τα «σπάει» με Κατάρ ο Μπεργκ | Epirus World

Τα «σπάει» με Κατάρ ο Μπεργκ

Όσο οι μέρες περνούν ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Εδώ και περίπου ένα μήνα είχαν αποκαλυφθεί οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού και η προσπάθεια που επιχειρήθηκε για ραντεβού στο Ντουμπάι προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό στράικερ.
Την ίδια εποχή, ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού είχε στα χέρια του πρόταση με ετήσιες αποδοχές που άγγιζαν τα 3 εκατ. ευρώ από την Αλ Αχλί και μάλιστα συμφώνησε προφορικά να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, την στιγμή που ο Ολυμπιακός πίεζε και εκδήλωνε με κάθε τρόπο την επιθυμία να προχωρήσει το deal.

Πλέον τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό!
Οι τελευταίες πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν πως πλέον η Αλ Αχλί δεν βρίσκεται πλέον στο κάδρο για τον Μπεργκ, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη αναφορικά με κάποιους όρους του συμβολαίου!
Οι επαφές τον «ερυθρολεύκων» από το σημείο, όπου πριν ένα μήνα βρίσκονταν σε εμβρυακό στάδιο με τον Μπεργκ, πλέον έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες, σε σημείο ο Ολυμπιακός να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, αφού δεν έχει προκύψει από την αραβική αγορά ανάλογη πρόταση με της Αλ Αχλί.
Οι ενστάσεις και οι ενδοιασμοί που είχε ο Μπέργκ για το αν θα πρέπει να επιστρέψει στη Super League δεν υφίστανται πλέον και ο δρόμος της απόκτησης του έχει ανοίξει διάπλατα.
Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο φορ και υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η χρυσή τομή, κυρίως σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια του συμβολαίου (σ.σ. 2+1 έδινε ο Ολυμπιακός με 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και τριετές ήθελε ο Σουηδός άσος).
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση και από την στιγμή που το ενδιαφέρον από αραβικούς συλλόγους έχει ατονήσει, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του 32χρονου διεθνή.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου