Δημήτρης Κουφοντίνας: Γιατί είπε «όχι» στο αίτημα χορήγησης άδειας η Εισαγγελία Βόλου | Epirus World

Δημήτρης Κουφοντίνας: Γιατί είπε «όχι» στο αίτημα χορήγησης άδειας η Εισαγγελία Βόλου

«Όχι» στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση τακτικής άδειας, εισηγείται προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Βόλου η αρμόδια εισαγγελέας.
Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο καλείται την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 να κρίνει το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τακτική άδεια.
Ωστόσο, η Εισαγγελία Βόλου εισηγείται να μην δοθεί άδεια στον πολυισοβίτη επικαλούμενη το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενος για το κακούργημα της απλής συνέργειας (δια ψυχικής συνδρομής) σε στάση κρατουμένων η οποία φέρεται να έγινε σε άλλο κτίριο της φυλακής αλλά ο ίδιος συνυπέγραψε ανακοίνωση συμπαράστασης.
Το θέμα της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μετά την πρόσφατη αναίρεση που άσκησε ο Άρειος Πάγος στο δικαστικό βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε σχετικό αίτημα του και τον είχε οδηγήσει σε πολυήμερη απεργία πείνας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου