Οι διεθνείς αθλήτριες καλαθοσφαίρισης Σωτηρίου και Κοσμά έρχονται στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας! | Epirus World

Οι διεθνείς αθλήτριες καλαθοσφαίρισης Σωτηρίου και Κοσμά έρχονται στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας!

Δύο σπουδαίες αθλήτριες από τον χώρο της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, η Κατερίνα Σωτηρίου και η Αφροδίτη Κοσμα, θα δώσουν το "παρών" στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας, που θα διεξαχθεί το διάστημα 12-14 Ιουλίου στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. 

Οι δύο έμπειρες αθλήτριες αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και μετρούν πολλές συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών. 


Ειδικότερα, η Κατερίνα Σωτηρίου έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ελλάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλήτρια την φετινή χρονιά.
Η Αφροδίτη Κοσμά έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες γυναικείες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Ελλάδος και από το 2015 αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον οποίο στέφεται πρωταθλήτρια τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι 7 Ιουλίου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1eSCDyiGR3OLXh1tfHO7_UumrxeOHpXLAo79yALNosrw/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR2i0bBaiAs9c95zoE1rEWL0QtwP9asGmmPDlcnNc_d5GR8T6d_-0vbYfV0
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου