Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής θα διοργανωθεί για 7η συνεχή χρονιά στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα | Epirus World

Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής θα διοργανωθεί για 7η συνεχή χρονιά στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα

Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής θα διοργανωθεί  για 7η συνεχή χρονιά στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, με διοργανωτές το Δήμο Πρέβεζας την Περιφέρεια Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας  και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα», με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε οι διοργανωτές και συγκεκριμένα εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα πολιτισμού κ.Ελευθερία Αγγέλλη , η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού κ.Δημήτρα Κοψάρη και η Υπεύθυνη του  Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» κ.Βάσω Ζαντραβέλη , έκαναν λόγο για μια γιορτή της γυμναστικής  στην οποία θα συμμετέχουν 13 ομάδες με περίπου 300 αθλήτριες  από Αθήνα , Πάτρα, Αιτωλοακαρνανία, Ιωάννινα, Ζάκυνθο, Άργος, Θεσπρωτία, Κομοτηνή και Πρέβεζα όπου θα παρουσιαστούν εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και γενικής γυμναστικής. Το Φεστιβάλ  Γενικής Γυμναστικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Πλ.Ανδρούτσου και το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Ώρα έναρξης 20:00 και τις δύο μέρες. To παρόν στην εκδήλωση θα δώσει ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ενόργανης γυμναστικής ανδρών και διαχειριστής του portal γυμναστικής του gymnast.gr Κεραμιδάς Αντώνης. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου