475 χιλιάδες για δρόμους στο Πέραμα | Epirus World

475 χιλιάδες για δρόμους στο Πέραμα

Στον αέρα βρίσκεται  ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Κατασκευή Εσωτερικής οδοποιίας και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων» συνολικού προϋπολογισμού 475.000 ευρώ.

Την προκήρυξη του διαγωνισμού υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, με την μελέτη να περιλαμβάνει εργασίες στις Τ.Κ. Περιβλέπτου, Κρανούλας, Κρύας, Περάματος, Αμφιθέας και Λιγκιάδων της Δημοτικής Ενότητας Περάματος του Δήμου Ιωαννιτών.

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου μας, όπως ακριβώς σχεδιάσαμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας. Έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και τα οποία χάρη στην οικονομική διαχείριση που κάναμε χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους. Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να άγουμε έργο μέχρι και την τελευταία μέρα της τρέχουσας θητείας μας, δήλωσε ο Δήμαρχος.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου