Μήνυμα Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη | Epirus World

Μήνυμα Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη

Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία του στην πόλη της Πρέβεζας

Στο μήνυμά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης αναφέρει:
"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το αύριο της Πρέβεζας στον συνδυασμό “Δημοτική Συνεργασία” και σε μένα προσωπικά.Επίσης ευχαριστώ και εκείνους που για τους δικούς τους λόγους επέλεξαν να υποστηρίξουν κάποιον άλλο συνδυασμό.Καμία ψήφος δεν είναι χαμένη ή αρνητική όταν εκφράζει την αγωνία αλλά και τις προσδοκίες για το αύριο του τόπου μας.
Αυτή την ψήφο ζητώ σήμερα από τους πολίτες.
Και δεσμεύομαι να την τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Αυτά που μας ενώνουν είναι σίγουρα πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Και την Δευτέρα 3 Ιουνίου πρέπει να είμαστε πάλι όλοι μαζί. Για να φτιάξουμε το μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους.
Έναν αγώνα που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αξίζει να τον κάνει κανείς. Σήμερα είναι πια μια άλλη μέρα.
Και εκείνο που έχει σημασία είναι τη μέρα αυτή να την ξεκινήσουμε και να την τερματίσουμε όλοι μαζί.
Με κοινή συνισταμένη την αγάπη μας για την Πρέβεζα.
Την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 9 το βράδυ σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία της Δημοτικής Συνεργασίας που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων στην Πρέβεζα.
Όλοι μαζί να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για την πόλη."
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου