Κυριάκος: Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ | Epirus World

Κυριάκος: Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, που του έδωσε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η φετινή είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι απίστευτο. Είμαι στεναχωρημένος γιατί μέχρι σήμερα ήμουν το μοναδικό νταμπλ (σ.σ εννοώντας το όνομα και το επώνυμο του!)»
Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ:
«Φέτος αφαιρέσαμε την τοξικότητα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έκανε φίλους, αλλά γεννιούνται συνεχώς νέοι φίλαθλοι. Όσο αφαιρείται η τοξικότητα και καθαρίζει το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος κερδίζει, κάτι που δε συνέβαινε στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει σε επίπεδα που δεν έχουμε ονειρευτεί. Και αυτό οφείλεται σε έναν άνθρωπο που και πάλι δεν ήταν εδώ, τον Ιβάν Σαββίδη».
Για το VAR:
«Το VAR βοηθάει. Ο στόχος μας είναι το καθαρό ποδόσφαιρο. Βοηθάει τους διαιτητές να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Άργησε, αλλά είναι καλό που λειτούργησε και επίσης είναι καλό που χρησιμοποιήθηκε, αλλά δε χρειάστηκε για να αλλάξει κάποια απόφαση του διαιτητή».
Για τους στόχους της επόμενης σεζόν:
«Η επόμενη σεζόν θα είναι μία πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να διατηρήσει τα κεκτημένα. Περιμένω αν θα κρατηθεί η συσπείρωση και η αγάπη στα δύσκολα. Η ομάδα είναι αήττητη επί 1,5 χρόνο. Θα έρθουν και άσχημα βράδια, άσχημα σερί και τότε θα χρειαστεί η στήριξη».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου