Σήμερα η κηδεία του Τάσου Πεζιρκιανίδη | Epirus World

Σήμερα η κηδεία του Τάσου Πεζιρκιανίδη

Σήμερα στις 11 το πρωί συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Τάσο Πεζιρκιανίδη που έφυγε από τη ζωή ξημερώματα Κυριακής νικημένος από τον καρκίνο.
Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί από τον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης.
Ο θάνατος του ηθοποιού έγινε γνωστός από την αδελφή του, Μαρία η οποία έγραψε στο Facebook «Αγαπημένε μου αδερφέ το τελευταίο χειροκρότημα το πήρες το καλοκαίρι από την γενέτειρα σου στην τιμητική εκδήλωση που σου έκανε ο Δήμος Παύλου Μελά στο θέατρο Κρύας Βρύσης ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα......Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μου… Έφυγες ήρεμα με μια πνοή....»
Για το θάνατο του Τάσου Πεζιρκιανίδη έγραψε και ο Τάκης Βαμβακίδης post στο facebook:
«Πίκρα !!! Ο χάμπος μας έφυγε ! Δεν προλάβαμε.../ 2 χρόνια τώρα πάλευα σκληρά να συνεργαστούμε σαν θίασος ΤΕΜΕΤΕΡ με τον γίγαντα ηθοποιό Τάσο μας !
Και στην ποντιακή επιθεώρηση και στο ΓΟΒΑ ΠΑΡΘΕΝΑ //.Ζήτησα από τον συγγραφέα μας Δημήτρη Πιπερίδη να γράψει τον ρόλο του Χάμπου επάνω στον Τάσο 100%. Το έκαμε ...κλείσαμε ...του έστειλα τις 2 πρώτες πράξεις αλλά .....αλλά θες οι υποχρεώσεις του στο ΚΘΒΕ θες ο κλονισμός της υγείας του ...δεν προχώρησε ...και το ήθελα και το ήθελε τόσο πολύ !
Παίζω τώρα εγώ τον ρόλο του Χάμπου και είναι ένα δώρο από τον Τάσο μου τον αγαπημένο μου συνάδελφο...και φίλο.../
Γεννημένο ταλέντο ,ασύλληπτος κωμικός ,ερμηνευτική ταχύτητα αστρονομική...
τον θαύμαζα τον θαυμάζω και ήθελα να παίξω ποντιακό θέατρο μαζί του....
δεν τα κατάφερα....και πονάω !
Θρυλικό το νούμερό του '' το ψυγείο'' στον ΟΡΦΕΑ με Χάρρυ Κλυν Κοντογιαννίδη Ζωή Λάσκαρη !»

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου