ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τερματίσει τον δανεισμό του Μιχαήλ | Epirus World

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τερματίσει τον δανεισμό του Μιχαήλ

Στην Κύπρο στέκονται στην ύπαρξη ενός «παράθυρου» που ενδέχεται να γυρίσει τον 25χρονο γκολκίπερ πίσω στο Γ.Σ.Π. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Νεόφυτο Μιχαήλ, εκείνος επίσης συμφωνεί σε κάτι ανάλογο, το deal για τον δανεισμό του Κύπριου γκολκίπερ είναι διετές, όμως στο νησί της Αφροδίτης κάνουν λόγο για ένα «παράθυρο», που ενδέχεται να οδηγήσει τον 25χρονο πορτιέρο πίσω στο Γ.Σ.Π. 

Οπως τονίζουν σχετικά, ο «Θρύλος» έχει τη δυνατότητα διακοπής του δανεισμού του εφόσον το επιθυμεί, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν τον υπολογίζει έστω για 2ο, αφού απλά για να πλαισιώνει την τριάδα δεν αναμένεται να το δεχθεί ο διεθνής γκολκίπερ. Πάντως ας μην ξεχνάμε την παράμετρο πως στον ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες, ακόμη και ως 2ος, ενώ ο παίκτης θέλει να πάρει παιχνίδια αφού πλέον βρίσκεται ξανά στις επιλογές του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Στον ΠΑΣ θα είναι βασικός, ενώ ανάλογη ήταν και η συζήτηση που είχε ο Μιχαήλ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη μετρά το τέλος της σεζόν, όπου και αποφάσισαν να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. 

Πάντως το ζήτημα, για τους Κύπριους, παραμένει «ανοικτό» και η ασάφεια μεγιστοποιείται επειδή αναμένεται να αποχωρήσει ο Βάτερμαν. Η ουσία είναι πως από Λευκωσία μεριά γίνεται λόγος ότι ο Μιχαήλ δύναται να επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ και το σκέφτονται. 
gazzetta
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου