Πρωτιές για τους αντιπεριφερειάρχες | Epirus World

Πρωτιές για τους αντιπεριφερειάρχες

Βασίλης Ψαθάς, Στράτος Ιωάννου και Θωμάς Πιτούλης, οι νυν αντιπεριφερειάρχες δηλαδή είναι αυτοί που κερδίζουν τις πρωτιές στη σταυροδοσία, στην Άρτα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία.

Παρότι ποτέ στο παρελθόν δεν μπήκαν απευθείας στην κρίση του λαού και υπήρχε ένας μικρός κίνδυνος εξ αιτίας της αλλαγής που έφερε ο Κλεισθένης, τα πήγαν περίφημα.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ο Βασίλης Ψαθάς είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Ιωάννη Κατέρη. Στην τρίτη θέση η Αναστασία Σίμου, στην τέταρτη ο Κώστας Πατήλας και στην πέμπτη ο Δημήτρης Βαρέλης.

Στην Θεσπρωτία, πρωτιά καταγράφει ο Θωμάς Πιτούλης ενώ ακολουθεί με μικρή διαφορά η μεγάλη μεταγραφή του Αλέκου Καχριμάνη που δεν είναι άλλη από τη νυν δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη. Ακολουθεί ο Άλκης Λάμπρου, η Ρεγγίνα Δηλαβέρη και η Ηλιάνα Σπανοπούλου.

Στην Πρέβεζα, ο Στράτος Ιωάννου εκλέγεται πρώτος και ακολουθούν ο Χρήστος Γούσης, ο Μιχάλης Σπυρέλης, ο Χρήστος Ματσίρας και ο Αχιλλέας Γκούμας.

Η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης είναι σε εξέλιξη, όμως φαίνεται δύσκολο να υπάρξουν ανατροπές στις πρώτες θέσεις.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου