Ταξίδεψε στην Λευκωσία η Άρτα | Epirus World

Ταξίδεψε στην Λευκωσία η Άρτα

Στην τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου συμμετείχε ο Δήμος Αρταίων για μια ακόμη χρονιά. Η αγορά της Κύπρου αποτελεί στόχο για την περιοχή μας και η συμμετοχή του Δήμου (που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου) είχε πολλά και σημαντικά αποτελέσματα μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών παρουσιάστηκε ο προορισμός Άρτα και το κοινό ήρθε σε επαφή με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής. Το Δήμο Αρταίων εκπροσώπησε ο υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ στην έκθεση παρέστη και ο υπεύθυνος Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Άρτας και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αρταίων Δημήτρης Κοσσυβάκης.

Το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα είναι έντονο και αυτό φαίνεται από τρία γεγονότα: από την επίσκεψη το Φλεβάρη του 2018 αντιπροσωπείας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, από την αυξημένη επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας στην έκθεση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και από  την απευθείας αεροπορική σύνδεση, δύο φορές την εβδομάδα, Λάρνακας-Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Άρτα από τον επόμενο μήνα θα έρθουν tour operators από την Κύπρο, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στην περιοχή, προκειμένου να την αναδείξουν στην κυπριακή αγορά. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν όλοι οι φορείς της περιοχής να συστρατευθούν για να αναδεχθούν τουριστικά τα πλεονεκτήματα της περιοχής.

Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στην περιοχή μας δύο bloggers από τη Γερμανία, οι οποίοι φωτογράφισαν τα αξιοθέατα της Άρτας και άντλησαν πληροφορίες μεταφέροντάς τις εικόνες τους στο εξωτερικό. Η παρουσία των bloggers ήταν αποτέλεσμα συναντήσεων που έγιναν στην τουριστική έκθεση στο Βερολίνο που συμμετείχε στις αρχές της φετινής άνοιξης ο Δήμος.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι στοχευμένες κινήσεις εξωστρέφειας για την προβολή της περιοχής, με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων επισκεπτών στην Άρτα από Ελλάδα και εξωτερικό.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου