Μητσοτάκης: Έθεσε στα Γιάννινα το δίλημμα των ευρωεκλογών | Epirus World

Μητσοτάκης: Έθεσε στα Γιάννινα το δίλημμα των ευρωεκλογών

Το δίλημμα των ευρωεκλογών έθεσε από τα Γιάννινα, στην κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία ολιγόωρη στάση στην περιοχή, μεσούσης της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση με το πολιτικό θερμόμετρο της χώρας να έχει χτυπήσει κόκκινο. Το βασικό μέρος της ομιλίας του αφιερώθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή και οι αναφορές σε θέματα της Ηπείρου ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Πριν ανέβει στο βήμα τον προλόγισαν ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο βουλευτής Κώστας Τασούλας αλλά και δύο νέοι που δεν είχαν κομματικά αξιώματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κινούμενος στο πνεύμα των ημερών αυτών επιτέθηκε στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μίλησε και πάλι για τις διακοπές στο κότερο και τόνισε ότι «η ψήφος στις εκλογές θα είναι απόρριψης του ΣΥΡΙΖΑ και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία».

Θέτοντας το δίλημμα των ευρωεκλογών σημείωσε ότι ο λαός θα πρέπει να αποφασίσει αν η χώρα θα πάει μπροστά ή θα μείνει καθηλωμένη.

«Οι πολίτες θα αποφασίσουν αν η Ελλάδα θα είναι ένας μικρός ασθενής της Ευρώπης ή αν μας αξίζει κάτι καλύτερο. Οι πολίτες θα ψηφίσουν μετά από τέσσερα χρόνια και έχουν την δυνατότητα να στείλουν ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Αφουγκράζομαι την βουβή οργή της κοινωνίας. Εμείς λέμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Αξίζουμε καλύτερα και πρέπει πρώτοι να το πιστέψουμε», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε μέρος των οικονομικών προτάσεων του κόμματός του, υποσχόμενος μείωση των φόρων, νέες θέσεις εργασίας αλλά και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.

Οι αναφορές του σε τοπικά θέματα ήταν περιορισμένες.

Μίλησε μόνο για την ανάγκη ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Ιωαννίνων Κακαβιάς και του Ε-65 ενώ έστειλε μήνυμα και προς την Αλβανία, υποστηρίζοντας ότι ο δρόμος της προς την Ευρώπη περνά από τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας, κάτι που για το κόμμα του αποτελεί κόκκινη γραμμή.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου