Ξεκάθαρο προβάδισμα Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου δείχνει τελευταία δημοσκόπηση | Epirus World

Ξεκάθαρο προβάδισμα Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου δείχνει τελευταία δημοσκόπηση

Όλα δείχνουν πως ο νυν Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης είναι το απόλυτο φαβορί των περιφερειακών εκλογών στην Ήπειρο και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, έπειτα και από τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης που δημοσίευσε το real.gr.

Σε έρευνα της Vox Pop Analysis που διενεργήθηκε από τις 20 έως 25 Απριλίου 2019, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς συγκεντρώνει το 30,3% των προτιμήσεων, έχοντας διαφορά 10, 2 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο υποψήφιο Σπύρο Ριζόπουλο, το ποσοστό του οποίου αν αποτυπωθεί και στην κάλπη θα είναι πολύ κοντά στο ποσοστό που είχε σημειώσει το 2014, η Υποψήφια τότε Περιφερειάρχης και Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σήμερα, Όλγα Γεροβασίλη και το οποίο δεν στάθηκε ικανό τότε να στερήσει την νίκη από την πρώτη Κυριακή στον Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου σύμφωνα με την δημοσκόπηση κυμαίνεται στο 18,8%.

Στις επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες:

Στα Γιάννενα, ο Αλέκος Καχριμάνης φτάνει στο 33,8%, ο Σπύρος Ριζόπουλος στο 21,7%, ο Γιώργος Ζάψας στο πολύ χαμηλό 12,7% και ο Δημήτρης Δημητρίου 6,1%.

Στην Άρτα, ο Αλέκος Καχριμάνης αγγίζει στο 28,5% έναντι 21,5% του Σπύρου Ριζόπουλου. Ο Γ. Ζάψας καταγράφεται στο 16,0% και ο Δ. Δημητρίου στο 5,9%.

Στην Πρέβεζα ο νυν Περιφερειάρχης σημειώνει το ποσοστό 26,9%. Δεύτερος καταγράφεται ο Γ. Ζάψας με 18,9% και ακολουθούν ο Σπύρος Ριζόπουλος τρίτος με 12% και ο Δ. Δημητρίου τέταρτος με 6,7%.

Τέλος, στη Θεσπρωτία ο κ. Καχριμάνης καταγράφεται στο 28,9%. Ο Σπύρος Ριζόπουλος στο 16,7%, ο Γιώργος Ζάψας στο 13,9% και ο Δ. Δημητρίου στο 5,3%.

Βέβαια, οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την στιγμή και σίγουρα δεν θα πρόκειται να δούμε τα ίδια ποσοστά και στην κάλπη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί πως είναι η μόνη έγκυρη δημοσκόπηση …
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου