Σε Άρτα και Γιάννινα ο Πρωθυπουργός | Epirus World

Σε Άρτα και Γιάννινα ο Πρωθυπουργός

Την Άρτα και τα Γιάννινα θα επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 7 Μαίου. Η επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιείται σε χρόνο προεκλογικό, ωστόσο δεν παύει να έχει ουσιαστικό χαρακτήρα καθώς ο Πρωθυπουργός έρχεται επίσημα για πρώτη φορά μετά το Αναπτυξιακό Συνέδριο και έτσι αναμένεται να κάνει έναν συγκεκριμένο απολογισμό όσων υλοποιήθηκαν από τότε μέχρι σήμερα. Παράλληλα θα αναφερθεί στις άμεσες προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και συγκεκριμένες εξαγγελίες.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού γίνεται σε μία περίοδο όπου η πολιτική ένταση χτυπάει κόκκινο καθώς την επομένη ακριβώς ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση η οποία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Ήπειρο θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωί από την Άρτα όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στα Γιάννενα όπου θα μιλήσει στις 19.30 σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο Du Lac.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου