Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης σχολιάζει τις εξαγγελίες Τσίπρα | Epirus World

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης σχολιάζει τις εξαγγελίες Τσίπρα

Για τον επιχειρηματικό κόσμο, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, λίγες μάλιστα ημέρες πριν τις εκλογές, ως πακέτο παροχών που δίνει ανάσα σε συγκεκριμένη μερίδα συμπολιτών μας, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευπρόσδεκτο. 

Αναμφίβολα η καταβολή 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους , η μείωση του Φ.Π.Α. σε Δ.Ε.Η., τρόφιμα και εστίαση που θα διασώσει μέρος του εισοδήματος των καταναλωτών για το οποίο οι επιχειρήσεις ευελπιστούν ότι θα δώσει ώθηση στην αγοραστική κίνηση, πρέπει να επικροτηθούν.

Σε αυτές τις εξαγγελίες δεν ακούστηκαν μέτρα ενίσχυσης της μεσαίας τάξης, δεν ειπώθηκε το παραμικρό για μείωση των συντελεστών φορολογικής κλίμακας, δεν ακούστηκε λέξη για μείωση του ΕΝΦΙΑ, κάτι που ζητάει διακαώς η επιχειρηματική κοινότητα.

Αυτή τη στιγμή ζητούμενο για τη χώρα μας είναι η παραγωγική ανασυγκρότησή της και η στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μεταξύ άλλων με την αποκατάστασή  της χρηματοπιστωτικής κανονικότητας και απελευθέρωση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση επενδύσεων του ιδιωτικού τομέα, με βιώσιμους και ανταγωνιστικούς όρους.

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Ιωάννης Μπούρης
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου