Δήλωση Γεωργίου Ζιάκκα Για τη θέση του Συνδυασμού «Αλλαγή Τώρα – Δήμος Ζίτσας για Όλους» | Epirus World

Δήλωση Γεωργίου Ζιάκκα Για τη θέση του Συνδυασμού «Αλλαγή Τώρα – Δήμος Ζίτσας για Όλους»

Αγαπητοί συνδημότες
Ο συνδυασμός «Αλλαγή Τώρα – Δήμος Ζίτσας για Όλους» στις εκλογές της 26ης Μαΐου με τη δύναμη της ψήφου όλων όσων μας τιμήσατε, έλαβε την εντολή συμμετοχής στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας.
Τα συνολικά όμως αποτελέσματα, δεν έδωσαν ξεκάθαρη εντολή εκπροσώπησης για τη νέα Δημοτική Αρχή που θα ηγηθεί του Δήμου μας για την επόμενη τετραετία.
Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με περισσότερη ευθύνη στο να εκφράσουμε τη θέση της παράταξής μας και απαντήσουμε στο δίλημμά που υπάρχει για την Κυριακή της 2ας Ιουνίου.
Γι αυτό το λόγο και με βάση την διασφάλιση του ιερού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης της βούλησης κάθε δημότη με τη ψήφο του, η παράταξή μας τηρώντας όλες τις δημοκρατικές συμμετοχικές διαδικασίες αποφάσισε όπως:
Την Κυριακή 2 Ιουνίου η ψήφος Όλων μας να είναι κατά συνείδηση, σταθμίζοντας φυσικά όλα όσα και οι -2- κύριοι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου έχουν υποσχεθεί με τα προγράμματά τους και τον αυτοδιοίκητο τους λόγο απέναντι στα προβλήματα του Δήμου μας και τον τρόπο επίλυσής τους που προτείνουν. Βασική προϋπόθεση για Όλους μας αποτελεί η σύγκλισή τους με τον προγραμματικό λόγο και τις θέσεις της παράταξής μας.
Η επόμενη ημέρα μετά την Κυριακή 2 Ιουνίου θα μας βρει Όλους μαζί ενωμένους, ώστε Όλοι μαζί να ανεβάσουμε το Δήμο μας ψηλά!
Είμαστε σίγουροι ότι η κρίση σας θα είναι δίκαιη και αντικειμενική ώστε να αναδειχθεί τελικά ο ικανότερος που αξίζει να ηγηθεί του Δήμου μας για τα επόμενα 4 χρόνια!!
Γεώργιος Ζιάκκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου