Το απίθανο μονότροχο που βάζει τα γυαλιά στα ηλεκτρικά πατίνια | Epirus World

Το απίθανο μονότροχο που βάζει τα γυαλιά στα ηλεκτρικά πατίνια

Η νέα μόδα με τα ηλεκτρικά πατίνια είναι πλέον παγκόσμια, πυροδοτώντας έναν ολότελα διαφορετικό τρόπο αστικής περιπλάνησης.
Κάτι τέτοιο θέλει να κάνει και το ηλεκτρικό σκούτερ KO1+ της Kiwano, μόνο που αποπειράται να το κάνει με ακόμα πιο διασκεδαστικό και καινοτόμο τρόπο.
Μονότροχο και σκανδαλώδες, πιάνει ταχύτητες 20 χλμ/ώρα, την ίδια ώρα που το ηλεκτρικό μοτέρ του των 1.000 watt και οι μπαταρίες ιόντων λιθίου τού χαρίζουν αυτονομία 40 χιλιομέτρων με μόλις μία ώρα φόρτιση.
Το περιπετειώδες του πράγματος είναι εξασφαλισμένο από αυτό το ογκώδες πολυανθρακικό λάστιχο, αλλά και από τα κράματα ανθρακονήματος που απαρτίζουν τον σκελετό και την ανάρτηση, απορροφώντας κραδασμούς και χαρίζοντς off-road δυνατότητες. Ακόμα και σε ανηφόρες 30% σκαρφαλώνει χωρίς να αγκομαχά.
Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κάτοχος είναι να σκαρφαλώσει πάνω του και να γείρει μπροστά, αφήνοντας τη συνοδευτική εφαρμογή να κάνει όλα τα υπόλοιπα! Το KO1+ δεν είναι απλώς για μετακίνηση στην πόλη, αλλά για πραγματικές περιπέτειες σε κάθε έδαφος και συνθήκη (ακόμα και χιόνι!), έχοντας πάντα το πολύπαθο περιβάλλον κατά νου.
Το εναλλακτικό σκουτεράκι είναι εφοδιασμένο με αισθητήρες ώστε να εξομαλύνεται η λειτουργία του αλλά και η εμπειρία ανάβασης. Και βέβαια ισορροπεί μόνο του, χαρίζοντας απαράμιλλη φυσικότητα στις μετακινήσεις.
Όσο για την εφαρμογή που το συνοδεύει, πέρα από το γεγονός ότι επιτρέπει πολλαπλές ρυθμίσεις άνεσης και χρήσης, έχει κι αυτή τη λειτουργία «ακολούθησέ με», που το κάνει πράγματι να σε ακολουθεί όταν περπατάς.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου