Η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων | Epirus World

Η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων

Στα γνώριμα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων θα βρεθούν και πάλι αρκετοί που πέτυχαν στις εκλογές της 26ης Μαίου ενώ αρκετά θα είναι και τα νέα πρόσωπα που θα υπηρετήσουν τον Δήμο για πρώτη φορά. Στο Δημοτικό Συμβούλιο εκπροσωπούνται οι οκτώ από τις εννέα παρατάξεις που μετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση καθώς μόνον αυτή του Βασίλη Καφαράκη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για την είσοδό της στο σώμα. Η ανανέωση ωστόσο του Δημοτικού Συμβουλίου προέρχεται κυρίως από την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ και της Τατιάνας Καλογιάννη.

Από την παράταξη του Θωμά Μπέγκα στο νέο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται οι: Θωμάς Γιωτίτσας, Γιάννης Λιόντος, Στέφανος Ζούμπας, Στέφανος Σίντος, Σοφία Μαρκούλα, Βάσω Μέγα, Βούλα Τσίλη, Γωγώ Γιώτη και από την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας ο Γιώργος Βίνης και η Αλεξάνδρα Μπέγκα, από την Ανατολή ο Ηλίας Αρλέτος και  ο Μάκης Χρυσοστόμου και από το Μπιζάνι ο Δημήτρης Νάστος.

Από την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ εκλέγονται οι: Νατάσα Τύρου- Ούζα, Φώτης Βάββας, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Πήχας, Ελένη Ακονίδου, Βασίλης Ζωγράφος και Γιάννης Λυκογιώργος.  Η ομάδα συμπληρώνεται με τον Γιώργο Αρλέτο από την Δημοτική Ενότητα Ανατολής, ο Γιάννης Τσίμαρης από την Παμβώτιδα και ο Νίκος Σιορόκας από το Νησί.

Στην περίπτωση που ο Θωμάς Μπέγκας εκλεγεί δήμαρχος τότε θα βρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο Φίλιππος Τσουμάνης ενώ αν εκλεγεί δήμαρχος ο Μωυσής Ελισάφ τότε στο δημοτικό συμβούλιο θα βρεθεί και ο Γιώργος Λώλης.

Από την παράταξη «Ιωάννινα 2023»  εκλέγεται η επικεφαλής Τατιάνα Καλογιάννη και η δημοτική ομάδα συμπληρώνεται από τους Βασίλη Κοσμά, Γιάννη Αιβατίδη, Σπύρο Γκίζα, Στάθη Σιούτη και Φίλιππο Ευαγγέλου από την Παμβώτιδα,  Γιώργο Λαδιά από την Παμβώτιδα , Γιώργο Λαδιά από το Πέραμα, Αριστείδη Παππά από την Ανατολή και Βασίλης Αργύρης από το Μπιζάνι.

Από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία εκλέγονται οι Νίκος Γκόντας, Νίκος Τσόλης, Βασίλης Βλέτσας, ο Στέφανος Μάντζιος από την Ανατολή και η Γιαννούλα Μαμακή από το Πέραμα.

Από την παράταξη του Λάζαρου Νάτση εκτός του ίδιου εκλέγεται και ο Βλάσης Παπαχρήστος.

Από τα «Γιάννενα Τώρα» εκλέγονται ο Άρης Μπαρτζώκας και ο Δημήτρης Πάνου, από την Λαική Συσπείρωση η Όλυ Τσουμάνη και από την Αριστερή Παρέμβαση ο Χρήστος Πατσούρας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου