Τα δίδυμα στους δήμους της Άρτας | Epirus World

Τα δίδυμα στους δήμους της Άρτας

Με ποσοστό λίγο πάνω από το 37% και ενώ η καταμέτρηση όδευε προς το τέλος ο Χρήστος Τσιρογιάννης αναδείχθηκε νικητής του πρώτου γύρου στο Δήμο της Άρτας.

Στο δεύτερο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Τζένη Ταπραντζή η οποία συγκέντρωσε το 19% των ψήφων αφήνοντας τρίτο το Γιάννη Παπαλέξη με 17,8%.

Ο Γιώργος Μπαλάγκας πήρε το 14,1%, ο Ευστράτιος Καλλώνης το 5,6 και η Λίτσα Κιτσαντά το 5,3%.

Στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη ο Περικλής Μίγδος αναδείχθηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με το εκπληκτικό ποσοστό του 74,7%.

Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και με καταμετρημένο το σύνολο σχεδόν των αποτελεσμάτων ο Μαρίνος Γαρνέλης θα βρεθεί αντιμέτωπος στο δεύτερο γύρο με τον Χρήστο Χασιάκο.

Ο Μαρίνος Γαρνέλης πήρε το 35,6%, ο Χρήστος Χασιάκος το 32,9, και ακολουθούν στην τρίτη θέση ο Παναγιώτης Σκαλτσογιάννης με 21,0%, ο Δημήτρης Κανής με 5,5 και ο Χρήστος Λύκος με 4%.

Στο Δήμο Νικολάου Σκουφά στον δεύτερο γύρο θα βρεθεί η Ροζίνα Βαβέτση η οποία συγκέντρωσε το 46,2% με τον Κώστα Παπασιώζο ο οποίος πήρε το 30,4%. Ακολουθεί ο Κοσμάς Βούλγαρης με 17% και ο Ηλίας Σαπρίκης με 6,2%.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου