Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η κήρυξη απαλλοτρίωσης εκτάσεων για τη νέα είσοδο της Πρέβεζας | Epirus World

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η κήρυξη απαλλοτρίωσης εκτάσεων για τη νέα είσοδο της Πρέβεζας

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου "Παράκαμψη Νικόπολης-Συγκοινωνιακά έργα Ανάδειξης Αρχαιολογικού Χώρου Περιφέρειας Ηπείρου". 

Στο ΦΕΚ περιγράφονται αναλυτικά οι εκτάσεις στις οποίες θα γίνουν απαλλοτριώσεις στο σημείο κατασκευής του δρόμου και επικεντρώνονται κυρίως στην περιοχή της Σμυρτούλας. Στην υπό απαλλοτρίωση εκτάσεις, εντάσσονται κτήματα του Ελληνικού Δημοσίου,της Κοινότητας Σμυρτούλας, του Οργανισμού Σχολικού Κλήρου, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ιδιωτών, ενώ επί των κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων δύναται να πραγματοποιηθούν αλλαγές, συμπληρώσεις και διορθώσεις κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος. 

Η απαλλοτρίωση κηρύσσεται υπέρ της Περιφέρειας Ηπείρου για λόγους δημόσιας ωφέλειας και η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020 ως υποέργο χρηματοδότησης του έργου κατασκευής με την υποβολή πρότασης ένταξης του έργου στον άξονα 3 "Ενίσχυση Υποδομών" στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Στρατηγικής για την ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση "Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου".
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου