Καχριμάνης: Ζήτησε καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή | Epirus World

Καχριμάνης: Ζήτησε καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή

Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ήπειρο. Ο Αλέκος Καχριμάνης έκανε τον απολογισμό των έργων και πρωτοβουλιών στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ζήτησε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», την παράταξη της ευθύνης και της αποτελεσματικότητας, όπως είπε για να πάει η Ήπειρος ακόμη ψηλότερα. Ο κ. Καχριμάνης σε όλες τις συναντήσεις και τις ομιλίες που κάνει, θέτει το διακύβευμα των εκλογών και ζητά την στήριξη ώστε να υπάρξει εκλογή από την πρώτη Κυριακή.

Τόσο στις επισκέψεις του νυν και υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, όσο και στην κεντρική ομιλία του στην πόλη της Πρέβεζας- που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου που αψήφησε την έντονη βροχόπτωση-   αναδείχθηκε το έργο που έχει επιτελεστεί ή  βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ιδιαίτερα θετική απήχηση  έχουν τα   νέα  που έχουν προγραμματιστεί.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης στην ομιλία του, υπογράμμισε, πως η εικόνα της Πρέβεζας αλλάζει, οι υπηρεσίες της αναβαθμίζονται και ζήτησε «καθαρή νίκη» από την πρώτη Κυριακή,  για να μπορέσει η Πρέβεζα, όπως και η Ήπειρος, «χωρίς εμπόδια να πάει ακόμη ψηλότερα».

Όπως ανέφερε στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας υλοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί μεγάλα έργα που ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Στις σημαντικότερες παρεμβάσεις περιλαμβάνονται οι αποχετεύσεις και οι βιολογικοί καθαρισμοί. Ήδη έχει ολοκληρωθεί της Πάργας και κατασκευάζονται ανάλογα έργα σε Λούτσα- Κανάλι και σε όλη την παραλιακή.

Η Πρέβεζα αποκτά μία σύγχρονη είσοδο και ο αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης ενοποιείται.

Προχωρά επιτέλους η σύνδεση Κόμβου Καμπής με τη Γέφυρα Καλογήρου, διαθέτοντας 35 εκ. ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η Περιφέρεια.

Κατασκευάζονται νέοι κόμβοι, βελτιώνεται ο οδοφωτισμός, ωριμάζουν νέα οδικά έργα για την σύνδεση της περιοχής του Φαναρίου με την Εγνατία και άλλα, εκσυγχρονίζονται τα εγγειβελτιωτικά και το αγροτικό δίκτυο.

Εκτενή αναφορά έκανε στον τουριστικό τομέα και στις νέες αγορές που άνοιξαν για την Ήπειρο.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης αναφέρθηκε επίσης σε σειρά πρωτοβουλιών  που ανέλαβε η νυν Περιφερειακή Αρχή και οι οποίες ήταν πρωτοπόρες σε επίπεδο χώρας και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν την Περιφέρεια Ηπείρου με άλλες περιφέρειες.

«Την Κυριακή 26 Μαΐου. Την ημέρα που οι Ηπειρώτες, εσείς όλοι αποφασίζετε: Επιλέγετε την παράταξη που μπορεί να οδηγήσει την Ήπειρο μπροστά. Για να την πάει ακόμη ψηλότερα. Την παράταξη   της ευθύνης και της αποτελεσματικότητας. Την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», ήταν το τελικό του μήνυμα του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου