Συνάντηση ΕΝ.ΑΞ.ΗΠ με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης | Epirus World

Συνάντηση ΕΝ.ΑΞ.ΗΠ με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης


Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο, το Γ.Γ και λοιπά μέλη του Δ.Σ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο επισκέψεών του στο νoμό των Ιωαννίνων.
    Κατά τη συνάντηση τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα της Ένωσής μας σε θεσμικό, υπηρεσιακό και οικονομικό επίπεδο και αναδείχτηκαν τα προβλήματα εκείνα που αφορούν το προσωπικό, τον ελλιπή και παλιό στόλο οχημάτων, καθώς και την αναγκαιότητα αξιοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση των οχημάτων. Τονίστηκε επίσης στον κ. Πρόεδρο, η αναγκαιότητα άμεσης πρόσληψης προσωπικού. 
   Από την μεριά του αναγνώρισε το έργο των αστυνομικών συνολικά, πράγμα που και τέως έπραττε ως πολιτική ηγεσία που υπηρέτησε σε διάφορα υπουργεία και υπογράμμισε το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία προσφέρει ενα ασφαλές περιβάλλον διαμονής στον Έλληνα πολίτη το οποίο αναγνωρίζεται τόσο απο αυτόν όσο κι απο το σύνολο του κόμματος της Ν.Δ.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου