Δεύτερος ο ΝΟΙ στο Πανελλήνιο | Epirus World

Δεύτερος ο ΝΟΙ στο Πανελλήνιο

Με 30 μετάλλια συνολικά στις αποσκευές του (11 χρυσά-10 ασημένια-9 χάλκινα) ο ΝΟ Θεσσαλονίκης επιστρέφει στη βάση του κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πολυνίκη  της Α΄Φάσης του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε τα περισσότερα μετάλλια και κατά την τελευταία μέρα των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των ανδρών-γυναικών και ελ βαρών και συγκεκριμένα 17 (6-5-5) έναντι 8 του ΝΟ Ιωαννίνων (5-1-2) και επίσης 8 του ΕΝΟΑ (4-3-1) που αν και παραμένει εδώ και μήνες άστεγος και με πολλά προβλήματα λόγω της μη ύπαρξης εγκαταστάσεων ήταν ανταγωνιστικός και φέτος.

Και στο σύνολο οι δυο ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις δεν άλλαξαν αφού πίσω από τον ΝΟΘ ήταν ο ΝΟΙ με 16 μετάλλια (8-2-6) ενώ την Τρίτη θέση στη γενική κατέκτησε ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 6 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα.

Και στη βαθμολογία ο ΝΟΘ πήρε την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 377.5 βαθμούς στη δεύτερη θέση ήταν ο ΝΟΙ με 269,5 βαθμούς ενώ ο τρίτος ΟΕΑΝΑΒ συγκέντρωσε 202,5 βαθμούς.

Στο καθαρά αγωνιστικό στη μάχη των οκτακώπων είχαμε ισοπαλία αφού των ανδρών κέρδισε  ο ΝΟ Ιωαννίνων  και των γυναικών ο ΝΟΘ. Στο σκιφ των γυναικών η Κατερίνα Νικολαϊδου κέρδισε των 12ο τίτλο της καριέρας της με τη φανέλα του ΝΟ Κατερίνης ενώ η Αννέτα Κυρίδου έφτασε στην κατάκτηση πέντε χρυσών μεταλλίων με τη φανέλα του ΝΟΘ.

Οι 400 και πλέον αθλητές, οι προπονητές τους και οι συνοδοί ανανέωσαν πλέον το ραντεβού για τον ερχόμενο Ιούλιου και συγκεκριμένα στις 20 και 21 στα Γιάννενα εκεί όπου θα διεξαχθεί η Β΄Φάση του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων η οποία θα αποτελέσει και δοκιμαστικό αγώνα για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη στις 7-8 Σεπτεμβρίου.   
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου