Νέα Οδός: Μεγάλη μείωση των τροχαίων | Epirus World

Νέα Οδός: Μεγάλη μείωση των τροχαίων

Κατά 62,6% μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα με την λειτουργία της Νέας Οδού η οποία έχει υπό την σκέπη της την Ιόνια και τον άξονα Αθήνα Σκάρφεια.

Η λειτουργία της  Ιόνιας έβαλε οριστικά στο παρελθόν την παλιά εθνική Ιωαννίνων Αντιρρίου που είχε χαρακτηριστεί ως «εθνική καρμανιόλα».

«Στόχος και απαίτηση της καθημερινής μας λειτουργίας είναι να προάγουμε την οδική ασφάλεια και να συνεισφέρουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην ασφαλή μετακίνηση. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε οδηγό εργαζόμαστε για να διατηρούμε την υποδομή στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ποιότητας και να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας με στόχο την ελαχιστοποίηση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε και συντηρούμε», σημειώνει η εταιρία.

Οι νέοι δρόμοι μπορεί να θεωρούνται ακριβοί λόγω των διοδίων, όμως άλλαξαν μία και καλή τις μετακινήσεις και τον χάρτη της χώρας μας.

Η ταχύτητα που παρέχουν κυρίως όμως η ασφάλεια ήταν μέχρι και πριν λίγα χρόνια εντελώς άγνωστα για τους οδηγούς.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου