Κορυφώνεται η αγωνία για την 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα | Epirus World

Κορυφώνεται η αγωνία για την 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα

Συνεχίζει να δίνει μάχη με τη ζωή της η 8χρονη Αλεξία η οποία τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.
Οι γονείς της βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό της. Είναι άνθρωποι βαθιά θρησκευόμενοι και η μητέρα της μικρής έκανε τάμα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου της Λέσβου.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας: «Εδώ αυτοί γλεντάνε ακόμη και δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν, στο χωριό το ξέρανε. Όλοι ξέρανε. Έγινε το ίδιο όπως και με το παιδάκι στο Μενίδι. Ήταν έξω στο μπαλκόνι και γλένταγαν και πυροβολούσαν».

Το χρονικό

Η 8χρονη τραυματίστηκε από σφαίρα ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της. Οι έρευνες της αστυνομίας ήταν άμεσες και επικεντρώθηκαν σε δύο σπίτια από όπου θα μπορούσε να είχε προέλθει η σφαίρα που τη χτύπησε. Το ένα ήταν του 54χρονου, όπου βρέθηκαν μέσα σε μια γλάστρα και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες περιστρόφου, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα.
Ο ίδιος, κάτοικος Αθηνών, είχε φύγει από τη Θήβα αλλά οι αρχές ήταν στα ίχνη του και τελικά συνελήφθη αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δήλωσε συγκλονισμένος στους αστυνομικούς και είπε πως παρακολουθούσε με αγωνία την πορεία της υγείας του κοριτσιού μέσα από τις ειδήσεις.
Το όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε στον ισόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του, κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου