Θρίλερ με 56χρονο Γιαννιώτη που απανθρακώθηκε στην Μεγαλόπολη | Epirus World

Θρίλερ με 56χρονο Γιαννιώτη που απανθρακώθηκε στην Μεγαλόπολη

Σε έναν 56χρονο από το Ματσούκι Ιωαννίνων ανήκει απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Η ταυτότητα του άνδρα έγινε γνωστή μετά από εξετάσεις DNA που ακολούθησαν. Πρόκειται για μία υπόθεση με διαστάσεις θρίλερ που εξελίσσεται τις ημέρες αυτές καθώς ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο του 56χρονου όντας αυτό ακινητοποιημένο. Ο ίδιος βρέθηκε στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος εργαζόταν περιστασιακά τους τελευταίους μήνες σε τυροκομείο στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταματημένο σε σημείο εμφανές από τον κεντρικό δρόμο της Μεγαλόπολης στην είσοδο από την Καλαμάτα.

Ο ίδιος ήταν στη θέση του οδηγού απανθρακωμένος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκλείει το ενδεχόμενο να προηγήθηκε ατύχημα.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν άθικτη.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ η οικογένεια του 56χρονου ζητά να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες χάθηκε ο δικός τους άνθρωπος.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου