Το αυτοκόλλητο με το «προσβλητικό» μήνυμα που έστειλε έναν 23χρονο στο κρατητήριο | Epirus World

Το αυτοκόλλητο με το «προσβλητικό» μήνυμα που έστειλε έναν 23χρονο στο κρατητήριο

Έναν 23χρονο συνέλαβαν οι αρχές στη Φλόριντα, ο οποίος αρνήθηκε να βγάλει από το αυτοκίνητό του αυτοκόλλητο που έγραφε «I eat a@@» (όπου a@@ τα οπίσθια σε πιο καθημερινή γλώσσα...).
Ο Dillon Shane Webb, όπως γράφει η New York Post, οδηγούσε ένα φορτηγάκι με το εν λόγω αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ την Κυριακή, κινούμενος στη Φλόριντα, όταν το παρατήρησε ένας αστυνομικός και τον ενημέρωσε πως παραβιάζει την πολιτειακή νομοθεσία αναφορικά με τη δημόσια αιδώ.
Ο Webb ισχυρίστηκε πως το μήνυμα του αυτοκόλλητου ήταν «απλώς λόγια». Όταν ο αστυνομικός των ρώτησε πως θα εξηγούσε «ένας γονιός σε ένα μικρό παιδί» τι λέει το μήνυμα, εκείνος απάντησε πως «εξαρτάται από τον γονιό».
Ο 23χρονος επικαλέστηκε τη συνταγματική προστασία του όταν του ζητήθηκε να αφαιρέσει ένα γράμμα από το αυτοκόλλητο. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για χυδαία μηνύματα πάνω στο όχημα και αντίσταση κατά της αρχής χωρίς χρήση βίας.( newsbeast)
(φωτογραφία αρχείου)
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου