Με ΑΕΚ εντός η Κ-19 του ΠΑΣ σε εξ’ αναβολής αγώνα | Epirus World

Με ΑΕΚ εντός η Κ-19 του ΠΑΣ σε εξ’ αναβολής αγώνα

Αν και η αυλαία του πρωταθλήματος της Κ-19 της Super League έπεσε τυπικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, εν τούτοις οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Νέους του ΠΑΣ, δεν έχουν ολοκληρωθεί, μιας και εκκρεμούν τρεις εξ' αναβολής αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου εντός έδρας με την ΑΕΚ.

Οι Γιαννιώτες έχουν διανύσει μια αρκετά ικανοποιητική πορεία φέτος, καθώς βρίσκονται στην 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 32 βαθμούς. Στον αντίποδα, ο Δικέφαλος προέρχεται από μια εξαιρετική φετινή χρονιά, καθώς ακολουθεί στη δεύτερη θέση, πίσω από τον έτερο Δικέφαλο, τον ΠΑΟΚ. Έτσι, στο πλαίσιο της αναβληθείσας 11ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Μάριου Παναγιώτου θα φιλοξενήσει το πρωί του Σαββάτου την ομάδα της ΑΕΚ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:45 και θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο Epirus sport. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωστούλας Αρ., με βοηθούς του τους Νούσια Οδ. και Παπαδημητρίου Δον. από την ΕΠΣ Άρτας. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Αθανασίου Κ. από το σύνδεσμο Ηπείρου.
Απομένουν δύο επιπλέον αγωνιστικές μετά το παιχνίδι του Σαββάτου για τους «κυανόλευκους» για να ολοκληρωθεί και η φετινή χρονιά, με το ένα παιχνίδι να είναι εκείνο με την ΑΕΛ εντός έδρας και το άλλο με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που είχε πάρει αναβολή.
Πηγή - sportsioannina.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου