H Tus επέστρεψε… Ξεκίνησαν οι πτήσεις από την Λάρνακα! | Epirus World

H Tus επέστρεψε… Ξεκίνησαν οι πτήσεις από την Λάρνακα!

Η Tus επέστρεψε και τα Γιάννινα αποτελούν και πάλι μία από τις ελληνικές πόλεις που συνδέονται με την Μεγαλόνησο. Η πρώτη πτήση, μετά την αιφνίδια διακοπή τον περασμένο Οκτώβριο έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ιωωαννίνων μεταφέροντας τους πρώτους επιβάτες. Η Φιλαρμονική του Δήμου και μέλη του χορευτικού ήταν εκεί για την υποδοχή, όπως και εκπρόσωποι του Δήμου και των τουριστικών επιχειρήσεων του Νομού Ιωαννίνων. Η Tus ήταν η πρώτη εταιρία που ενέταξε τα Γιάννενα σε τακτικές πτήσεις –όχι τσάρτερ- ενώ οι σχεδιασμοί αναμένεται να έχουν και συνέχεια.

Κατά την άφιξη της πρώτης πτήσης στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Νίκος Γκόλας.

Ο κ. Γκόλας καλωσόρισε τους επιβάτες, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στον τόπο μας και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την αναβάθμιση τόσο των προσφερόμενων υπηρεσιών εστίασης όσο και για την περεταίρω αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.

«Υποδεχόμαστε σήμερα την πρώτη πτήση από τη Λάρνακα της αεροπορικής εταιρίας TUS AIR κι αυτή τη φορά είμαστε σίγουροι ότι η διασύνδεσή μας με την Κύπρο όχι μόνο θα παραμείνει σταθερή αλλά σύντομα θα γίνει ακόμα πιο συχνή. Από την πρώτη στιγμή ο δήμος Ιωαννιτών ‘επένδυσε’ στη δυναμική του αεροδρομίου και σήμερα αποδεικνύεται ότι σωστά έπραξε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση και χαιρόμαστε γιατί εταιρίες όπως η TUS μας εμπιστεύονται», δήλωσε ο κ. Γκόλας.

Στην υποδοχή της πτήσης παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Ηλίας Γκαρτζονίκας από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Στάθης Σιούτης, εκπροσωπώντας την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, η Έλσα Εξάρχου – Κεντέρη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου καθώς κι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου