«Freskon» με γεύσεις της Άρτας | Epirus World

«Freskon» με γεύσεις της Άρτας

Στην εμπορική έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKON που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με δικό του περίπτερο ο Δήμος Αρταίων.

Στο περίπτερο φιλοξενήθηκαν αρτινές επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων, σε μια έκθεση που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

«Στόχος του Δήμου Αρταίων, μέσω της συμμετοχής μας στην έκθεση ήταν η προώθηση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής, η ανάδειξή τους και η προβολή της ίδιας της Άρτας και του κάμπου της σε εξειδικευμένο κοινό. Στην έκθεση υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες και υπήρξαν πολλές Β2Β συναντήσεις για συνεργασία και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και στην προώθηση των αγροτικών μας προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς έτσι είμαστε βέβαιοι ότι θα ενισχυθεί η τοπική μας οικονομία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Στο περίπτερο του Δήμου φιλοξενήθηκαν οι επιχειρήσεις: ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε., PORTOFRUIT, ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ Fruit. Εκ μέρους του Δήμου Αρταίων στην έκθεση έδωσαν το «παρών», ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Μιχάλης Κοτσαρίνης και οι υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αρταίων. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου