Την "ανηφόρα" τραβούν οι τιμές των καυσίμων- Αυξήσεις και στην Πρέβεζα αλλά με τιμές χαμηλότερες του πανελλαδικού μέσου όρου | Epirus World

Την "ανηφόρα" τραβούν οι τιμές των καυσίμων- Αυξήσεις και στην Πρέβεζα αλλά με τιμές χαμηλότερες του πανελλαδικού μέσου όρου

Την "ανηφόρα" πήραν και στην Πρέβεζα οι τιμές των καυσίμων, ακολουθώντας την αύξηση των τιμών που σημειώνεται πανελλαδικά από το τέλος του 2018 μέχρι σήμερα, ωστόσο παραμένουν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα σχετικά με άλλους νομούς. 

Σύμφωνα με το ημερήσιο δελτίο τιμών στο οποίο δημοσιεύεται στο Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων η τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων κυμαίνεται στα 1,617 ευρώ (με πανελλαδικό μέσο όρο το 1,630 ευρώ), η αμόλυβδη 100 οκτανίων στο 1,778 (με πανελλαδικό μέσο όρο το 1,822 ευρώ) και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 1,059 ευρώ (με τον πανελλαδικό μέσο όρο να ανέρχεται στο 1.072).

Τον περασμένο Οκτώβριο η διεθνής τιμή του πετρελαίου βρισκόταν στα 77,7 δολάρια, ενώ μέσα στο δίμηνο που ακολούθησε και μέχρι το τέλος του έτους κατρακύλησε στα χαμηλά επίπεδα των 50,44 δολαρίων το βαρέλι. 

Η εικόνα όμως αυτή το τελευταίο διάστημα έχει αναστραφεί με αποτέλεσμα οι τιμές να αυξάνονται και πάλι ακολουθώντας την ανοδική πορεία των διεθνών τιμών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου