Διαμαρτυρίες στο Ζαγόρι για το Κτηματολόγιο | Epirus World

Διαμαρτυρίες στο Ζαγόρι για το Κτηματολόγιο

Το θέμα του Κτηματολογίου, για τις δηλώσεις του οποίου δόθηκε νέα παράταση μέχρι τις 10 Ιουνίου,  απασχόλησε για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγορίου, λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν με τα λανθασμένα όρια Κοινοτήτων και που δεν διορθώνονται, παρά τις διαμαρτυρίες του Δήμου, αλλά και την απόφαση της αναδόχου Κοινοπραξίας, που κοινοποιήθηκε τη Δευτέρα, να σταματήσει από τον ερχόμενο μήνα τη λειτουργία των γραφείων της στους Κήπους και στους Μηλιωτάδες.

Το Σώμα εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο Βασίλη Σπύρου να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για να μην εφαρμοστεί η απόφαση, δεδομένου ότι πολλοί ιδιοκτήτες εξυπηρετούνται στον τόπο τους, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν προς το Γραφείο Κτηματογράφησης στα Γιάννινα. Επίσης, ο Δήμος ζητά να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα με τα όρια για να μην επιβαρύνονται με επιπλέον παράβολα οι ιδιοκτήτες και να γίνει και ορθή αποτύπωση της περιουσίας τους.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου