Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών σε σπίτια καθώς και μία απόπειρα κλοπής από εκκλησία, που διαπράχθηκαν σε χωριά του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων | Epirus World

Εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών σε σπίτια καθώς και μία απόπειρα κλοπής από εκκλησία, που διαπράχθηκαν σε χωριά του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων

Για τις παραπάνω υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάστηκαν πέντε υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών σε σπίτια καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε εκκλησία, που διαπράχθηκαν σε χωριά του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων.
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 47χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και από τον τρόπο δράσης (modus operandi ), ο 47χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 03-01-2019 έως 19-02-2019, διέπραξε τις παρακάτω κλοπές, αφαιρώντας κατά περίπτωση οινοπνευματώδη ποτά και τρόφιμα:
  • το χρονικό διάστημα από 03 έως 27-01-2019, διέρρηξε μονοκατοικία στην Καρίτσα Ζίτσας.
  • το χρονικό διάστημα από 03-01-2019 έως 03-02-2019, διέρρηξε μονοκατοικία στο Βασιλόπουλο Ζίτσας.
  • το χρονικό διάστημα από 03-01-2019 έως 19-02-2019, διέρρηξε τρεις μονοκατοικίες στο Ράϊκο Ζίτσας.
  • το χρονικό διάστημα από 02 έως 17-02-2019, διέρρηξε τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ράϊκο Ζίτσας, χωρίς να αφαιρέσει αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου