Ο δεύτερος Έλληνας που πάει σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας ο Χολέμπας | Epirus World

Ο δεύτερος Έλληνας που πάει σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας ο Χολέμπας

Η Γούοτφορντ πέτυχε χθες μια μεγάλη ανατροπή επί της Γουλβς, καθώς παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κατάφερε και γύρισε το ματς. Αρχικά ισοφάρισε (2-2) στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια έκανε στην παράταση την ολική ανατροπή με 3-2, έχοντας ως μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Ντεουλοφέου
Έτσι, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Χοσέ Χολέμπας κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου, με το σύνολο του Χάβι Γκράθια να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ».
Ο πολύπειρος πλάγιος μπακ θα γίνει έτσι ο δεύτερος Έλληνας στην ιστορία του θεσμού που θα λάβει μέρος στον τελικό, εκτός εάν συμβεί κάτι απρόοπτο, καθώς ο Ισπανός τεχνικός τον θεωρεί βασικότατο «γρανάζι» στα σχέδιά του.
Ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο ήταν ο Νίκος Νταμπίζας. Ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε καταφέρει με τη φανέλα της Νιουκάσλ να φτάσει μέχρι το ματς της 16ης Μαΐου του 1998, κόντρα στην Άρσεναλ του Αρσεν Βενγκέρ. Οι «κανονιέρηδες» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κατάφεραν να σηκώσουν την κούπα με τη νίκη τους (2-0). Μένει να φανεί εάν ο Χολέμπας και η ομάδα του πάνε κόντρα στις προβλέψεις, καθώς ούτε εκείνοι είναι το φαβορί κόντρα στους «πολίτες».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου