Παρίσι κι Άμστερνταμ μέσω Αθήνας στα Γιάννινα | Epirus World

Παρίσι κι Άμστερνταμ μέσω Αθήνας στα Γιάννινα

Νέους ορίζοντες ανοίγει η συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψαν η Air France και KLM και η ελληνική Sky Express η οποία εδώ και μερικούς μήνες έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τα Γιάννινα με καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τις 5 Απριλίου 2019, οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια «Charles de Gaulle» της Γαλλίας και “Schiphol” της Ολλανδίας, με 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, είτε από το www.airfrance.com και www.klm.com, είτε από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρίες.

Με τη νέα αυτή συμφωνία, οι πελάτες των εταιρειών Air France και KLM μπορούν να επωφεληθούν από  24 νέα δρομολόγια στην Ελλάδα αναχωρώντας από το Παρίσι-Charles de Gaulle και το Άμστερνταμ-Schiphol και συνεχίζοντας το ταξίδι -μέσω Αθήνας- προς Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο και Ζάκυνθο.

Μέσα από αυτή την συνεργασία, στους επιβάτες των εταιρειών Air France, KLM και Sky Express που έχουν σύνδεση στην Αθήνα, προσφέρεται επίσης μεταφορά των αποσκευών τους στον τελικό προορισμό τους».

Ο Patrick Roux, ανώτερος αντιπρόεδρος Alliances του ομίλου Air France-KLM δήλωσε «Μέσα από την συνεργασία με την Sky Express, οι πελάτες επωφελούνται από το εκτενές εθνικό δίκτυό της στην Ελλάδα, ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι και με αναχώρηση από τους δύο κύριους κόμβους μας.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, επιβεβαιώνουμε για μια φορά ακόμη την ευελιξία του δικτύου μας και τον στόχο μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας μέσα από απλοποιημένες συνδέσεις, επιπλέον δρομολόγια και ακόμη πιο ευνοϊκές προσφορές στις τιμές».

Ο Θεόδωρος Κροκίδας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sky Express πρόσθεσε «Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε μια ακόμη συμφωνία διασύνδεσης, ειδικά με τέτοια μεγάλα brand names όπως η Air France και η KLM.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συμφωνία αυτή θα αυξήσει αισθητά την επιβατική κίνηση και την τουριστική ανάπτυξη των ελληνικών νησιών.

Η Sky Express θα συνεχίσει να εστιάζει στην επέκταση του δικτύου της και να παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις αερομεταφορές εσωτερικού στην Ελλάδα».

Να σημειωθεί ότι, η Air France προσφέρει 39 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αθήνα με Airbus A319 και αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle, ενώ η KLM προσφέρει 14 πτήσεις την εβδομάδα με αναχώρηση από το Άμστερνταμ-Schiphol με Boeing 737.

Οι 24 προορισμοί που προσφέρει η Sky Express εξυπηρετούνται αντίστοιχα με 377 πτήσεις την εβδομάδα, που εκτελούνται από την Αθήνα με ATR42 και χωρητικότητα 48 θέσεων, και με ATR72 με χωρητικότητα 70 θέσεων.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου