Ο Χρήστος Μποζίδης στην προ-εθνική | Epirus World

Ο Χρήστος Μποζίδης στην προ-εθνική

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία οι 80 περίπου αθλητές που προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα laser 4.7 και συγκροτούν τη λεγόμενη προεθνική ομάδα στην κατηγορία αυτή.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα laser 4.7 θα γίνει από τις 30 Απριλίου 2019 έως τις 3 Μαΐου 2019, στον όρμο του Φοίνικα, στην αρχόντισσα του Αιγαίου, την Σύρο. Οργανωτής Όμιλος θα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου που αποτελεί έναν από τους παλιότερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αφού ιδρύθηκε το 1893, στην ραγδαία αναπτυσσόμενη, τότε, αστική Ερμούπολη. Πέρυσι γιόρτασε τα 125 χρόνια λειτουργίας του.

Ο Χρήστος Μποζίδης, γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2004 και είναι μαθητής της Α' Λυκείου. Ξεκίνησε ιστιοπλοΐα με τον ΙΟΙ, στη Παμβώτιδα, μόλις πριν από 1,5 χρόνο και γρήγορα ξεχώρισε για το πλούσιο ταλέντο του, το αθλητικό του ήθος και την αγωνιστικότητά του.

Ο ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, συγχαίρει τον Χρήστο Μποζίδη και τον προπονητή του, Σάκη Αράπη για την επιτυχία αυτή. Εύχεται στον αθλητή μας να κάνει ένα καλό αγώνα και πετύχει νέες διακρίσεις, αυτή τη φορά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σημειώνουμε ότι ο ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων για δεύτερη συνεχή χρονιά "περνάει" αθλητή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των laser 4.7, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι υπερδεκαετείς, επίμονες προσπάθειες των προπονητών, των διοικήσεων και όλων των μελών του ΙΟΙ που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στα παιδιά αποδίδει καρπούς.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου