Δήλωση με νόημα από τον Γιώργο Φραγκούλη | Epirus World

Δήλωση με νόημα από τον Γιώργο Φραγκούλη

Την πρόθεση του να μην συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Γιώργος Φραγκούλης.

Στην ανακοίνωση του αυτή, εκφράζει την λύπη του που η νυν Δημοτική Αρχή στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος δεν έκανε το κάτι παραπάνω για τον Δήμο Πρέβεζας, ωστόσο τόνισε πως πιστεύει ότι υπάρχουν νεότεροι με ήθος, γνώση, αντοχές, διάθεση προσφοράς και όραμα που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Φραγκούλη:

«ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ Μ’ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. 
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΓΝΩΣΗ,ΑΝΤΟΧΕΣ,ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ»
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου