Στο έλεος της αδιαφορίας οι κάτοικοι στο Κανάλι Πρέβεζας | Epirus World

Στο έλεος της αδιαφορίας οι κάτοικοι στο Κανάλι Πρέβεζας

Ξεχειλίζει πλέον η αγανάκτηση των κατοίκων στο Κανάλι Πρέβεζας, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που κυριαρχεί στους δρόμους του Οικισμού, μετά την έναρξη του σημαντικού έργου της αποχέτευσης.

Έχουν περάσει μήνες από την στιγμή που έγιναν οι τομές στους δρόμους για να περάσει το έργο και δυστυχώς ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.
Η πλειοψηφία των οδών του Οικισμού είναι στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες και οι κάτοικοι δίνουν καθημερινά αγώνα για να φτάσουν σπίτια τους, ενώ μετρούν ήδη πολλές ζημιές στα οχήματα τους.
Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι έδειξαν μεγάλη κατανόηση, ωστόσο όπως μας αναφέρουν η πλήρης αδιαφορία από πλευράς εργολάβου και φορέων για την αποκατάσταση των δρόμων έχει φτάσει την αγανάκτηση τους στα κόκκινα.

Οι μήνες περνούν, το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό θα επισκεφθούν την περιοχή χιλιάδες επισκέπτες. Το ερώτημα λοιπόν που γεννάτε είναι απολύτως εύλογο …
Άραγε με αυτές τις εικόνες θα υποδεχθεί το Κανάλι τους καλοκαιρινές του επισκέπτες;
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου