Ενθουσιασμός στη Σιγκαπούρη με την Ήπειρο | Epirus World

Ενθουσιασμός στη Σιγκαπούρη με την Ήπειρο

Στα αποτελέσματα της εκδήλωσης Γαστρονομίας και προβολής τοπικών προϊόντων της Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη   αναφέρεται με έγγραφό του, το  Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας προς το Υπουργείο Εξωτερικών. Όπως ενημερώνει από πλευράς  Σιγκαπούρης συμμετείχαν στη δράση 35 εταιρείες και πραγματοποιήθηκαν περί τις 235 επιχειρηματικές συναντήσεις.

«Η επιχειρηματική κοινότητα της Σιγκαπούρης, υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τις ελληνικές επιχειρήσεις και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τα γαστρονομικά μυστικά της “κρυμμένης Ελλάδος”, όπως η Ήπειρος, όσο και για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής», αναφέρει στο έγγραφό του το Γραφείο ΟΕΥ, το οποίο καταλήγει ως εξής:

«Η εν λόγω προωθητική ενέργεια είναι η πρώτη η οποία οργανώθηκε από την πρόσφατα ιδρυθείσα Πρεσβεία της Ελλάδος στη Σιγκαπούρη- με συμμετοχή ελληνικού φορέα (Περιφέρεια Ηπείρου) -και είχε σαν στόχο την ανάδειξη της διατροφικής αξίας της ελληνικής γαστρονομίας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων παραγωγής αγροτικών και τυποποιημένων προϊόντων, αλλά πρωτίστως τη διαφήμιση και την προβολή του Ελληνικού Brand στην πόλη- κράτος. {…} Ο ακριβής συντονισμός και η στενή συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της εν λόγω Περιφέρειας οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα, για ένα εγχείρημα, το οποίο ήταν πρωτόγνωρο και με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η δε, Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετάσχει ως εκθέτης στην επικείμενη έκθεση τροφίμων και ποτών της Σιγκαπούρης Food Hotel Asia τον Απρίλιο του 2020 με πλήθος εταιριών της περιοχής».

Το έγγραφο υπογράφεται από την Διευθύνουσα κ. Βασιλική Δ. Κουσκούτη.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου