Ηλεκτρονικός εξοπλισμός σε πέντε Δημοτικά Σχολεία της Πρέβεζας | Epirus World

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός σε πέντε Δημοτικά Σχολεία της Πρέβεζας

Με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και βιβλία “ενισχύθηκαν” μέσω των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πρέβεζας πέντε Δημοτικά Σχολεία .

Παραδόθηκαν χθεςσε πέντε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Πρέβεζας ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός (ηλεκτρονικοί υπολογιστές,εκτυπωτές κλπ.) και τα βιβλία η προμήθεια των οποίων έγινε δυνατή από την συμμετοχή του Δήμου (και ειδικώτερα του τμήματος Σχολικών Επιτροπών ) στην “Δράση εξοπλισμού των Δημοτικών Σχολείων Ενταγμένων στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Η συνολική δαπάνη για τα 5 σχολεία του Δήμου και συγκεκριμένα του 3ου, του 4ου, του 6ου και του 7ου Δημοτικού καθώς και του Δημοτικού Σχολείου του Παντοκράτορα ανήλθε σε 8.750 ευρώ.
Ο Δήμος της Πρέβεζας είναι ένας από τους πρώτους που ολοκλήρωσαν την σχετική διαδικασία παραδίδοντας τον εξοπλισμό στα σχολεία και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις υποδομές και τις βιβλιοθήκες τους.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου