Επιμένει για Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε | Epirus World

Επιμένει για Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο άνθρωπος-μαέστρος του Ολυμπιακού, ο οποίος με τις δικές του σταθερά υψηλές επιδόσεις σχεδόν σε όλη τη σεζόν… συμπαρέσυρε και τους συμπαίκτες του, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να αποδώσουν ένα θελκτικό και επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά έσπασε το φράγμα των 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι εμφανίσεις του 27χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχουν μείνει απαρατήρητες και από τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο ραντάρ τους, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι αυτή που επιμένει πολύ για την απόκτησή του. Μάλιστα, όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», δημοσιογράφος από την Τουρκία υποστήριξε αργά το Σάββατο (20/04) ότι η τουρκική ομάδα θα κυνηγήσει με μεγάλη επιμονή τη μεταγραφή του.
Το θέμα, φυσικά, δεν είναι καινούριο. Ούτε αναμένεται να υποχωρήσει. Πάντως, αυτό που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό οποιαδήποτε κίνηση γύρω από τον διεθνή ποδοσφαιριστή, είναι η επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, υπόθεση που δείχνει να οδεύει προς το τελικό της στάδιο.
Σε μια τέτοια εξέλιξη, βέβαια, δεν σημαίνει πως οι Τούρκοι θα σταματήσουν να ενδιαφέρονται για τον Φορτούνη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου