Διαμαρτυρία για το ειδικό σχολείο | Epirus World

Διαμαρτυρία για το ειδικό σχολείο

Οι περιπέτειες του ειδικού σχολείου (ΣΑΠ) για την μεταστέγασή του δεν έχουν λάβει τέλος και δεν διαφαίνεται λύση στο άμεσο διάστημα.

Μπροστά στα δεδομένα αυτά η Ένωση Γονέων του Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποιεί αύριο Τετάρτη, στις δέκα το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του δημαρχείου.

Η Ένωση ζητά από την Δημοτική Αρχή και τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαίδευσης απαντήσεις σχετικά με την ανέγερση του ειδικού σχολείου και μέτρα για την μεταστέγασή του στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στο παλιό Χατζηκώστα.

«Από την αρχή της σχολικής χρονιάς προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει. Ζητήσαμε να βρεθούμε με τον Δήμαρχο και η προσπάθειά μας ήταν άκαρπη. Τον Δεκέμβριο του 2018  ήρθε στα χέρια μας το έγγραφο της ΕΛΕΠΑΠ με αρ.πρωτ. 299/13/12/2018 το οποίο αναφέρει ότι ουδέποτε έστειλε έγγραφο η ΔΕΠ για παράταση παραμονής του σχολείου στο χώρο της για το σχολικό έτος 2018-2019 και ότι επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμη ενέργεια. Επιδιώξαμε και κάναμε κοινό Δ.Σ με το Σύλλογο Δασκάλων τον ίδιο μήνα και αποφασίσαμε να κλείσει ο Σύλλογος Δασκάλων ραντεβού με την Δημοτική αρχή για να ενημερωθούμε, ούτε και αυτό έγινε. Τον Γενάρη κάναμε παρέμβαση σε δημοτικό συμβούλιο, ζητήσαμε να μας απαντήσουν και δεσμεύτηκαν γι’ αυτό, αλλά… ακόμα περιμένουμε.!!! Στην κοινή σύσκεψη που είχαμε για το 4ο Δημοτικό Ανατολής ρωτήθηκε ο Δήμαρχος για την πορεία του έργου και μας παρέπεμψε στον κ.Μπαμπασίκα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε ραντεβού αλλά και πάλι βρήκαμε κλειστή πόρτα…» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου