Άνδρας συνελήφθη σε ναό της Νέας Υόρκης με δύο μπιτόνια βενζίνης | Epirus World

Άνδρας συνελήφθη σε ναό της Νέας Υόρκης με δύο μπιτόνια βενζίνης

Ένας άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης αφού εισήλθε στον καθεδρικό ναό Σεντ Πάτρικ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με δύο μπιτόνια βενζίνη και αναπτήρες, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το περιστατικό σημειώνεται στον απόηχο της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων, ενώ ο άνδρας δήλωσε ότι θέλησε να κόψει δρόμο μέσα από τον καθεδρικό ναό, διότι το αυτοκίνητό του είχε μείνει από βενζίνη... Η αστυνομία θεώρησε τις εξηγήσεις του «συγκεχυμένες και αόριστες».
«Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η ψυχική του κατάσταση, τα κίνητρά του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με αστυνομικό που τον ρώτησε πού πήγαινε, ενώ του εξήγησε ότι δεν μπορεί να εισέλθει στην εκκλησία με τα αντικείμενα αυτά. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας εξέτασε το αυτοκίνητό του, το οποίο δεν είχε πρόβλημα βενζίνης και στη συνέχεια τον συνέλαβε.
Ο συλληφθείς είναι 37 ετών και «γνωστός» στην αστυνομία.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου