Ακόμη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία έδωσε το παρόν στην Διεθνή Πανηπειρωτική Έκθεση, με τη λειτουργία Πληροφοριακού Κέντρου Κυκλοφοριακής Αγωγής | Epirus World

Ακόμη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία έδωσε το παρόν στην Διεθνή Πανηπειρωτική Έκθεση, με τη λειτουργία Πληροφοριακού Κέντρου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση τoυ Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της  Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2019», με κεντρικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής ασφάλειας και τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθημερινή εφαρμογή των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και την ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, από τις 3 έως τις 7 Απριλίου, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα, λειτούργησε Πληροφοριακό Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών καθώς και μαθητές. 

Στους χώρους του Πληροφοριακού Κέντρου, οι  επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω φυλλαδίων, βίντεο και ενημερωτικών διαλέξεων, καθώς επίσης συμμετέχοντας σε διαδραστικά παιχνίδια, πάντοτε με την πολύτιμη καθοδήγηση εξειδικευμένων αστυνομικών. 

Προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση των παιδιών, με στόχο την ανάπτυξη σωστής οδικής συμπεριφοράς, μέσα από την πρακτική εξάσκηση και βιωματική γνώση θεμάτων ασφαλούς κυκλοφορίας και χρήσης της οδού.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου