Δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς από το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας | Epirus World

Δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς από το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας

Εκπαιδευτικές πολιτικές που στόχο έχουν την άμεση επαφή και συνέργεια των σπουδαστών με την τοπική κοινωνία και τους φορείς που την εκπροσωπούν έχει θεσπίσει και εφαρμόζει το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας. Στο πλαίσιο αυτό και με πυξίδα τις αρχές του εθελοντισμού & της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, προσέφερε το πρωί της Δευτέρας υπηρεσίες καλλωπισμού σε ηλικιωμένους των δομών «ΚΑΠΗ Πρέβεζας», «Κέντρο Ψυχικής Υγείας» & «Ψυχαργώς». Στην εθελοντική αυτή δράση συμμετείχε το τμήμα Κομμωτικής Τέχνης, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση των εκπαιδευτών Αγγελομένου Βασιλικής και Πεζοδρόμου Αναστασίας. 

Στη δράση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Ιωάννης Αναγνωστάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Ελευθερία Αγγέλη, η Διευθύντρια και η Προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κ. Γιαννούλη και Μ. Ζουρουφίδου αντίστοιχα. Τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς ευχαρίστησε και συγχάρηκε για τη δράση τους η κ. Αγγέλη, σημειώνοντας ότι το Δ.ΙΕΚ εκτός από τον εκπαιδευτικό του ρόλο ,είναι κοντά στην κοινωνία της Πρέβεζας πάντα με τη διάθεση της προσφοράς, ενώ τα μέλη των δομών πέρασαν ένα όμορφο πρωινό περιποίησης και φροντίδας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου