Ο βιονικός Ρονάλντο θα βρεθεί με τη Γιουβέντους στο Άμστερνταμ | Epirus World

Ο βιονικός Ρονάλντο θα βρεθεί με τη Γιουβέντους στο Άμστερνταμ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ταξίδι στο Άμστερνταμ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άγιαξ, την πρώτη για τα προημιτελικά του Champions League πραγματοποίησε η Γιουβέντους. Στο πρόγραμμα των «μπιανκονέρι» έλαβε κανονικά μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται να άφησε πίσω του τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της εθνικής Πορτογαλίας με αντίπαλο τη Σερβία.
Ο Πορτογάλος αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά βιονικός και κάνει πράξη την υπόσχεσή του πως δεν θα χάσει τα δύο καθοριστικά παιχνίδια για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά ο Μαξ Αλέγκρι θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα. Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Τζόρζτιο Κιελίνι και Εμρέ Τσαν, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τους υπολογίζει.
Ο Γερμανός διεθνής τραυματίστηκε στον αστράγαλό του στην αναμέτρηση για τη Serie A με αντίπαλο τη Μίλαν (νίκη 2-1 με ανατροπή) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ο Ιταλός καπιτάνο της «Βέκια Σινιόρα» αντιμετωπίζει ένα θέμα στη γάμπα του, με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά «νοκ-άουτ» για αύριο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου