Οι «ασημένιοι» της Ευρώπης… γέμισαν το λιμάνι! Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές | Epirus World

Οι «ασημένιοι» της Ευρώπης… γέμισαν το λιμάνι! Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές

Πανηγυρική υποδοχή επεφύλαξε η Ηγουμενίτσα στην Εθνική Ομάδα Ταε Κβο Ντο η οποία επέστρεψε από την Ιταλία μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Βετεράνων Taekwondo ITF που έγινε στο Ρίμινι. Η Ελλάδα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα και η εθνική μας πήρε την δεύτερη θέση πίσω από την πανίσχυρη Ρωσία. Από την Ιταλία όμως έφυγε με μία ακόμη επιτυχία καθώς διεκδίκησε απέναντι στη Λευκορωσία και πήρε την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2021.

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, την Εθνική ομάδα υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Δημήτριος Πάκος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ανδρέας Νταής και συναθλητές των πρωταθλητών από τους τοπικούς συλλόγους.  
Η πόλη της Ηγουμενίτσας, φιλοξένησε τον περασμένο Νοέμβριο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων 2018, δείχνοντας εξαιρετική φιλοξενία αλλά και άψογη διοργάνωση την οποία επεσήμανε σε δηλώσεις του από το λιμάνι της πόλης ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής κ. Ζωγράφος. 
Με 125 αθλητές και αθλήτριες, 11 προπονητές, 6 διαιτητές, 3 αρχηγούς της ομάδας και τον αρχηγό της αποστολής, η συγκεκριμένη ομάδα είναι η πιο πολυπληθής με την οποία  έχει λάβει μέρος η Ελλάδα σε Διεθνή διοργάνωση ταε κβο ντο. Στην αποστολή εκπροσωπήθηκε και ο Ερμής Ηγουμενίτσας με τον Πέτρο Πλασκασοβίτη.
Η Εθνική μας ομάδα η οποία είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβο ντο ITF, τον Αύγουστο του 2018 στο Μινσκ της Λευκορωσίας, απέσπασε 25 χρυσά, 24 αργυρά και 49 χάλκινα μετάλλια και βρέθηκε δεύτερη στην κατάταξη πίσω από τη Ρωσία.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου