Ένα ενυδρείο και ένα Ζωολογικό Πάρκο ετοιμάζουν για το Στρατόπεδο Σολωμού | Epirus World

Ένα ενυδρείο και ένα Ζωολογικό Πάρκο ετοιμάζουν για το Στρατόπεδο Σολωμού

Είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια η βούληση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να αξιοποιήσει την περιουσία του. Πριν από αρκετό καιρό συζητήθηκαν εκτενώς στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτή η αξιοποίηση, μέσω ενός master plan.
Το συγκεκριμένο master plan προέβλεπε την δημιουργία ενός τουριστικού συγκροτήματος 5 αστέρων καθώς και την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου θερμαλιστικού κέντρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες επειδή η έκταση είναι τεράστια και περισσεύει αρκετός χώρος , η ομάδα που συνέταξε το master plan το οποίο αποδέχθηκε ο Δήμος Πρέβεζας, σκέφτεται να προχωρήσει σε μία μεγάλη τροποποίηση.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του mypreveza.gr αναφέρουν πως, στα σχέδια των μελετητών είναι η δημιουργία ενός Ζωολογικού Πάρκου 5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στα πρότυπα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, αλλά και η κατασκευή ενός ενυδρείου μέσα στον Αμβρακικό.
Όλα αυτά φυσικά και δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ένα απλό πρωταπριλιάτικο ψέμα από εμάς για εσάς για να τιμήσουμε την ημέρα. Καλό μήνα και του χρόνου!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου