Η καρδιά της σκοποβολής χτυπά στα Γιάννινα | Epirus World

Η καρδιά της σκοποβολής χτυπά στα Γιάννινα

Στις 13 και 14 Απριλίου θα διεξαχθεί με διοργανωτή τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ το ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚ.Ο.Ε. SHOTGUN και ο Πρωταθληματικός Ζώνης στο πιστόλι  στο σκοπευτήριό του στο Πέραμα.

 Ο διπλός αυτός αγώνας   συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων σκοπευτών , αλλά και  ξένων .

 Ήδη τα στάδια , 20 τον αριθμό είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους σκοπευτές σε ένα αγώνα που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το ενδιαφέρον αμείωτο καθ' όλη τη διάρκεια , επειδή μέχρι και το τελευταίο φυσίγγιο τίποτε δεν ξεκαθαρίζει και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Είναι ένας αγώνας όπου οι σκοπευτές και σκοπεύτριες πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα  διαφορετικά όπλα, τα αντίστοιχα πυρομαχικά και φυσικά την εκπαίδευση σε δύο διαφορετικά είδη σκοποβολής .

Το θέαμα είναι μοναδικό για αγώνα σκοποβολής , και θεατές αλλά και σκοπευτές το απολαμβάνουν.

 Το σκοπευτήριο του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιο αγώνα λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που απαιτούνται και των τεχνικών προδιαγραφών καθώς και των απαραίτητων υλικών. Είναι μια γιορτή της σκοποβολής την  οποία ευχόμαστε να απολαύσουν  οι εμπλεκόμενοι καθώς και καλή επιτυχία στους σκοπευτές του Ομίλου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου