Νέα καταγγελία κατά του Τζο Μπάιντεν για «απρεπή συμπεριφορά» | Epirus World

Νέα καταγγελία κατά του Τζο Μπάιντεν για «απρεπή συμπεριφορά»

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την απάντηση του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι δεν είχε απρεπή συμπεριφορά, μετά την καταγγελία της Λούσι Φλόρες, δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί τώρα για «απρεπή αγγίγματα».
Η Φλόρες είχε ισχυριστεί πως ο Αμερικανός πρώην αντιπρόεδρος την είχε κάνει να νιώσει άβολα, όταν την φίλησε κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης το 2014. Τώρα η Έμι Λάπος υποστηρίζει πως πριν από μία δεκαετία της είχε πιάσει το πρόσωπο και με τα δύο χέρια και είχε τρίψει τη μύτη του στη δική της.
Ο ίδιος ο Μπάιντεν, πιστός συνοδοιπόρος του Μπαράκ Ομπάμα στις δύο θητείες του στον Λευκό Οίκο, αρνείται τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά.
«Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που συμμετέχω σε εκστρατείες και στον δημόσιο βίο, έχω ανταλλάξει αμέτρητες χειραψίες, αγκαλιές, χειρονομίες στοργής, υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Και ούτε μία φορά, ποτέ, δεν θεώρησα ότι ενήργησα απρεπώς. Αν υπονοείται ότι έπραξα κατ' αυτόν τον τρόπο, θα το ακούσω με σεβασμό. Όμως δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» τόνισε σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας πως δεν θυμάται το συμβάν του 2014.
Η 43χρονη Λάπος, πρώην βοηθός Δημοκρατικού μέλους του Κογκρέσου, ισχυρίζεται πως ο Μπάιντεν την άγγιξε με απρεπή τρόπο σε εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων σε σπίτι στο Κονέκτικατ το 2009. «Η τρυφερότητα που δεν ζητήθηκε δεν είναι οκ. Το να αντικειμενοποιεί κάποιος τις γυναίκες δεν είναι οκ» πρόσθεσε.
Το 2014, η Φλόρες ήταν υποψήφια των Δημοκρατικών για αντικυβερνήτης της Νεβάδα και ο Μπάιντεν είχε σπεύσει να βοηθήσει την προσπάθειά της. Την ώρα που ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή, όπως λέει, ο Μπάιντεν έβαλε τα χέρια του στους ώμους της, ενώ ήταν πίσω της, μύρισε τα μαλλιά της και την φίλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Τζο Μπάιντεν να διεκδικεί τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, αν και συνεργάτες του λένε πως δεν σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου